Ruimtes te huur

Een tijd lang was Huize Schaerweijde volledig verhuurd. Door een aantal ontwikkelingen zijn er weer kantoorkamers vrij gekomen voor de verhuur, danwel komen deze op korte termijn vrij. Dit is dus de ultieme kans om een mooi plekje voor uw bedrijf te bemachtigen, huren met allure noemen wij dat. Huize Schaerweijde is van binnen helemaal gemoderniseerd en voorzien van moderne technologieen en heeft daarnaast een luxe en statige uitstraling om uw personeel en of klanten in een top omgeving te kunnen laten werken dan wel ontvangen.

In het souterrain komt per 1 juli 2023 (eerder in overleg) ruimte HS -1.6 vrij, een ruimte van ruim 77 m2 welke op dit moment is opgedeeld in 3 stukken middels glaswanden. Indien gewenst kunnen de glaswanden ook worden verwijderd, zodat er 1 grote ruimte ontstaat.

Daarnaast hebben wij onze vergaderzalen in de permanente verhuur gezet. We hebben besloten te stoppen met het aanbieden van onze zalen aan externe partijen en deze ruimtes terug te transformeren naar kantoorruimtes. Indien gewenst zijn de ruimtes ook in de huidige staat over te nemen. Om toch nog vergaderruimtes voor de interne huurders aan te kunnen bieden hebben we twee kleinere vergaderruimtes in het souterrain gecreeerd. Alle huurders kunnen gratis gebruik maken van deze nieuwe vergaderruimtes. Daardoor is nu de grootste ruimte van Huize Schaerweijde, ruimte HS 0.6 van ruim 80 m2, op de markt gekomen. Deze ruimte bevindt zich op de begane grond met direct uitzicht op de vijver en kruising Utrechtseweg/Schaerweijdelaan. De andere ruimte HS 0.4 die zich ook op de begane grond bevindt grenst direct aan het bordes van Huize Schaerweijde met een weide blik over het gehele gazon. Deze ruimte is een slag kleiner dan HS 0.6 maar bedraagt nog altijd 50 m2.

Als laatste zijn er 2 ruimtes vrij gekomen wegens inkrimping van de bedrijfsactiviteiten van een huurder op de 2de verdieping te weten ruimtes HS 2.3 (circa 30 m2) en HS 2.6 (ciraca 42 m2). Iets kleinere ruimtes dan de rest welke nu beschikbaar zijn, maar mogelijk ondermeer zeer geschikt voor startende ondernemingen.

Indien u geinteresseerd bent kunt u contact opnemen met onze makelaar Robert-Jan Hartman van WVO Bedrijfshuisvesting.
Telefoon: 030-69 20 304
Email: zeist@wvo.nl

Comments are closed.