Nieuws

Update: Huize Schaerweijde heeft nieuwe huurders en is bijna vol!

2017 is een mooi jaar, begin dit jaar kwam Het Publieke Domein als nieuwe huurder, en met ingang van deze maand is Riviont ook in ons mooie pand getrokken. En nu mogen we met ingang van september ook RECRON verwelkomen.
Wij zijn erg blij met deze ontwikkelingen, we hebben in dit jaar de beschikbaarheid op ons bord aan de Utrechtseweg al aangepast, maar het ziet er naar uit dat we binnen een paar maanden afscheid kunnen nemen van dit bord.
Inmiddels hebben wij op het gebied van advocatuur, consultancy in de publieke sector en IT, advies op juridisch niveau, nu ook Executive Search en belangenbehartiging binnen de recreatiesector alles in huis en is het een zeer gevarieerd pand geworden, waar wij natuurlijk bijzonder trots op zijn.
Er zijn nog kantoorruimtes over, wij nodigen u uit om vrijblijvend een afspraak te maken om eens te kijken welke mogelijkheden wij nog bieden of kunnen bieden voor uw bedrijf. Wij heten alle nieuwe huurders hartelijk welkom en wensen heel veel succes!

 

Logo Riviont

logo het publieke domein

Logo Recron

Nieuwe huurder: EQ Consulting Group

Op maandag 1 augustus a.s. zal Schaerweijde Vastgoed BV de sleutel overdragen aan Erik van Bueren van EQ Consulting Group. Wij heten hem graag van harte welkom als nieuwe huurder van ons prachtige pand.

EQ Logo - large 2

Huurder Bouf Legal in Health helemaal geïnstalleerd in kantoor!

20160706_145244

Loubna Boufrach is helemaal klaar met de inrichting en is helemaal tevreden met het eindresultaat. En laten we eerlijk zijn, het is pachtig ingericht en inmiddels voorzien van een mooi kunstwerk.
Weer een tevreden huurder en dat maakt ons tevreden.

Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe kantoor!

Meer aandacht voor ons prachtige kantoorpand

IB Vastgoed
Vanaf vandaag proberen wij iets meer aandacht te geven aan ons prachtige kantoorpand.
Deelverhuur is bespreekbaar, kijk op onze homepage voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Officiële opening Anoerac

Vrijdag 29 janauri jl. hebben we bezoek gekregen van de burgemeester van Zeist.
Hij heeft Anoerac officieel geopend. Anoerac heeft gebruik gemaakt van de faciliteiten van Huize Schaerweijde om haar opening te vieren. Het was een groot succes.

Wij feliciteren Anoerac met deze geslaagde opening.
Oog op Zeist
Wilt u net als Anoerac huren op de mooiste locatie van Zeist, of gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten?
Neem contact op met ons voor de gewenste faciliteiten.

Bijeenkomst Zakelijk Zeist Onderneemt met gastspreker Erben Wennemars

Samen met ruim 140 ondernemers uit Zeist en omstreken lieten wij ons woensdag 23 september jl. inspireren op de bijeenkomst die Zakelijk Zeist Onderneemt organiseerde in samenwerking met Randstad Uitzendbureau.
Erben Wennemars was de gastspreker op deze avond.

Erben Wennemars heeft het geheim voor succes: passie.
De oud-wereldkampioen schaatsen vergeleek topsport met ondernemerschap tijdens een enerverend gastcollege ‘Worden wie ik ben.’

Dat topsport een leven is van vallen en opstaan, grote hoogten en soms diepe dalen, teamwork, aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit is voor iedere sportliefhebber bekend.
Maar ook binnen het bedrijfsleven wordt topsport bedreven. In het voor Wennemars kenmerkend rap tempo vielen termen als ‘winnen ten koste van alles’, ‘eigenaarschap’ en ‘doelen stellen’.
Naast successen zijn er ook onvermijdelijke tegenslagen waarvan je alleen maar kunt leren, aldus Wennemars.  Want, zonder tegenslagen geen herstel en zonder herstel geen groei.
Wennemars besloot zijn college met de vraag: ‘ben ik geworden wie ik ben’?
Het antwoord was kort maar krachtig: ‘nee, maar ik ben goed onderweg’.

Na de bevlogen speech van Erben Wennemars was er nog de mogelijkheid om te netwerken.
.150923-zzo-piendesign-4045   150923-zzo-piendesign-4053

Domotica systeem

Wist u dat wij gebruik maken van een domotica systeem?

Met het domotica systeem wordt o.a. de verlichting, de verwarming en de zonwering bediend. Als huurder kunt u ook deze software afnemen, zodat u op afstand en met groot gemak uw verwarming aan kunt zetten als u nog onderweg naar kantoor bent.

Domovea

Ga naar Domotica voor meer informatie.

We leggen u graag, aan de hand van een demonstratie, uit wat de mogelijkheden zijn. Bel 088-3865000 voor het inplannen van een bezichtiging.