Nieuws

Volledig verhuurd

Eind vorig jaar hebben 2 interne huurders elk een kantoorkamer er bij genomen, waarvan 1 de schitterende vijverzaal was. Tevens is onlangs De Relatiespecialist in een mooie kamer op de begane grond ingetrokken. En daarnaast is er nog een internetbedrijf dat de andere kamer op de begane grond heeft gehuurd. Daarmee zijn we weer volledig bezet. Indien u interesse heeft om bij ons te huren dan kunt u ons mailen en zetten we u op de wachtlijst. Soms komt er toch onverwacht weer is een kantoorkamer vrij. Meestal omdat een bedrijf aan het groeien is en we geen extra ruimte kunnen aanbieden.

| Door

Kantoorkamers op de begane grond te huur

Sinds kort zijn er 4 kantoorkamers op de begane grond in de verhuur gekomen. Alle kamers zijn op dit moment nog in gebruik en kunnen in overleg met de huidige huurders over genomen worden. De kantoorkamers op de begane grond zijn wat ons betreft de mooiste kamers van de kantoorvilla Huize Schaerweijde, omdat deze kamers de hoogste plafonds hebben van alle verdiepingen. U kunt hier een overzicht van de vrij te komen kamers vinden: https://hs.nl/verhuur/kantoorruimte/ Voor vragen of een bezichtiging kunt u met ons of de makelaar contact opnemen.

| Door

Nieuwe huurder Marvesa Holding

Per 15 september heeft Huize Schaerweijde een nieuwe huurder verwelkomd te weten Marvesa Holding. Dit bedrijf heeft onze voormalige vergaderzaal, te weten de Tuinzaal (zie hier de 3d foto’s) voor langere tijd gehuurd. Dit is een van onze mooiste kantoorkamers in het pand en daarom een zeer goede keuze van Marvesa Holding om deze ruimte te huren. Niet alleen de ruimte zelf is namelijk mooi, maar ook het mooie uitzicht naar buiten over het gazon en aangrenzende bordes van Huize Schaerweijde is super. Marvesa Holding heeft besloten de zaal 1 op 1 over te nemen qua inrichting. We hebben het servies verwijderd en de rest van de Tuinzaal is nog intact. Het internet en wifi wordt door Schaerweijde Vastgoed geregeld en even eens de schoonmaak en de koffie. Wij verzorgen dus de complete huisvesting, zodat Marvesa Holding alle tijd heeft om op hun core business te focussen.

Wilt u dit ook? Dan hebben wij nog de Tuinzaal in het groot (60% groter) voor u beschikbaar, namelijk de Vijverzaal. U kunt hier de 3d foto’s er van zien. Plus meer informatie is op deze pagina beschikbaar betreffende de afmetingen. Daarnaast hebben we nog 1 ruimte in het souterrain die binnenkort vrij komt. Indien u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen of rechtstreeks met onze makelaar.

| Door

Ruimtes te huur

Een tijd lang was Huize Schaerweijde volledig verhuurd. Door een aantal ontwikkelingen zijn er weer kantoorkamers vrij gekomen voor de verhuur, danwel komen deze op korte termijn vrij. Dit is dus de ultieme kans om een mooi plekje voor uw bedrijf te bemachtigen, huren met allure noemen wij dat. Huize Schaerweijde is van binnen helemaal gemoderniseerd en voorzien van moderne technologieen en heeft daarnaast een luxe en statige uitstraling om uw personeel en of klanten in een top omgeving te kunnen laten werken dan wel ontvangen.

In het souterrain komt per 1 juli 2023 (eerder in overleg) ruimte HS -1.6 vrij, een ruimte van ruim 77 m2 welke op dit moment is opgedeeld in 3 stukken middels glaswanden. Indien gewenst kunnen de glaswanden ook worden verwijderd, zodat er 1 grote ruimte ontstaat.

Daarnaast hebben wij onze vergaderzalen in de permanente verhuur gezet. We hebben besloten te stoppen met het aanbieden van onze zalen aan externe partijen en deze ruimtes terug te transformeren naar kantoorruimtes. Indien gewenst zijn de ruimtes ook in de huidige staat over te nemen. Om toch nog vergaderruimtes voor de interne huurders aan te kunnen bieden hebben we twee kleinere vergaderruimtes in het souterrain gecreeerd. Alle huurders kunnen gratis gebruik maken van deze nieuwe vergaderruimtes. Daardoor is nu de grootste ruimte van Huize Schaerweijde, ruimte HS 0.6 van ruim 80 m2, op de markt gekomen. Deze ruimte bevindt zich op de begane grond met direct uitzicht op de vijver en kruising Utrechtseweg/Schaerweijdelaan. De andere ruimte HS 0.4 die zich ook op de begane grond bevindt grenst direct aan het bordes van Huize Schaerweijde met een weide blik over het gehele gazon. Deze ruimte is een slag kleiner dan HS 0.6 maar bedraagt nog altijd 50 m2.

Als laatste zijn er 2 ruimtes vrij gekomen wegens inkrimping van de bedrijfsactiviteiten van een huurder op de 2de verdieping te weten ruimtes HS 2.3 (circa 30 m2) en HS 2.6 (ciraca 42 m2). Iets kleinere ruimtes dan de rest welke nu beschikbaar zijn, maar mogelijk ondermeer zeer geschikt voor startende ondernemingen.

Indien u geinteresseerd bent kunt u contact opnemen met onze makelaar Robert-Jan Hartman van WVO Bedrijfshuisvesting.
Telefoon: 030-69 20 304
Email: zeist@wvo.nl

| Door

Nieuw Nieuws

Het is lang geleden dat we een post op de site hebben gemaakt. We zullen vanaf nu weer nieuwe ontwikkelingen hier gaan posten, zodat iedereen weet wat er speelt.

| Door

Update: Huize Schaerweijde heeft nieuwe huurders en is bijna vol!

2017 is een mooi jaar, begin dit jaar kwam Het Publieke Domein als nieuwe huurder, en met ingang van deze maand is Riviont ook in ons mooie pand getrokken. En nu mogen we met ingang van september ook RECRON verwelkomen.
Wij zijn erg blij met deze ontwikkelingen, we hebben in dit jaar de beschikbaarheid op ons bord aan de Utrechtseweg al aangepast, maar het ziet er naar uit dat we binnen een paar maanden afscheid kunnen nemen van dit bord.
Inmiddels hebben wij op het gebied van advocatuur, consultancy in de publieke sector en IT, advies op juridisch niveau, nu ook Executive Search en belangenbehartiging binnen de recreatiesector alles in huis en is het een zeer gevarieerd pand geworden, waar wij natuurlijk bijzonder trots op zijn.
Er zijn nog kantoorruimtes over, wij nodigen u uit om vrijblijvend een afspraak te maken om eens te kijken welke mogelijkheden wij nog bieden of kunnen bieden voor uw bedrijf. Wij heten alle nieuwe huurders hartelijk welkom en wensen heel veel succes!

 

Logo Riviont

logo het publieke domein

Logo Recron

Nieuwe huurder: EQ Consulting Group

Op maandag 1 augustus a.s. zal Schaerweijde Vastgoed BV de sleutel overdragen aan Erik van Bueren van EQ Consulting Group. Wij heten hem graag van harte welkom als nieuwe huurder van ons prachtige pand.

EQ Logo - large 2

Huurder Bouf Legal in Health helemaal geïnstalleerd in kantoor!

20160706_145244

Loubna Boufrach is helemaal klaar met de inrichting en is helemaal tevreden met het eindresultaat. En laten we eerlijk zijn, het is pachtig ingericht en inmiddels voorzien van een mooi kunstwerk.
Weer een tevreden huurder en dat maakt ons tevreden.

Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe kantoor!

Meer aandacht voor ons prachtige kantoorpand

IB Vastgoed
Vanaf vandaag proberen wij iets meer aandacht te geven aan ons prachtige kantoorpand.
Deelverhuur is bespreekbaar, kijk op onze homepage voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Officiële opening Anoerac

Vrijdag 29 janauri jl. hebben we bezoek gekregen van de burgemeester van Zeist.
Hij heeft Anoerac officieel geopend. Anoerac heeft gebruik gemaakt van de faciliteiten van Huize Schaerweijde om haar opening te vieren. Het was een groot succes.

Wij feliciteren Anoerac met deze geslaagde opening.
Oog op Zeist
Wilt u net als Anoerac huren op de mooiste locatie van Zeist, of gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten?
Neem contact op met ons voor de gewenste faciliteiten.