Vergaderruimte

Huize Schaerweijde heeft de beschikking over twee representatieve vergaderruimtes en een mooi dakterras/balkon. De vergaderruimtes zijn modern ingericht en voorzien van audiovisuele middelen. De vergaderruimtes zijn erg licht, met voldoende daglicht.

Het is mogelijk om de vergaderruimtes per uur, dagdeel of voor een gehele dag te huren.
De vergaderruimtes staan standaard in een vergaderopstelling en zijn voorzien van comfortabele stoelen, alsmede een beamer, laserpointer, lessenaar, projectiescherm, flipover en WiFi.

Tarieven 2018

Zaal Aantal personen Oppervlakte Tarief per uur Tarief per dagdeel Tarief per dag
Tuinzaal 14 personen 50 m2 € 75 € 195 € 350
Vijverzaal 30 personen 80 m2 € 99 € 275 € 495
* Dakterras / balkon ca 40 personen 77 m2 € 75 € 195 € 350

Dagdelen:      08.00 – 12.00 uur en 12.00 – 16.00 uur
Gehele dag:   08.00 – 16.00 uur

De genoemde prijzen zijn exclusief omzetbelasting. Annulering is alleen mogelijk tegen de tarieven zoals vast gelegd in onze annuleringsvoorwaarden onder aan deze pagina.
* Bij onverhoopt slecht weer zullen wij de Tuinzaal met openslaande deuren en bordes als alternatief beschikbaar stellen.

Opstelling
Tuinzaal                               Vijverzaal

tuinzaal-1 vijverzaal-1


Wij verzorgen desgewenst catering of borrel op maat bij uw vergadering. Voor borrels hebben wij nog mooie staantafels met zwarte rokken beschikbaar. Heeft u andere wensen, dan maken wij graag voor u een offerte op maat. Een bijeenkomst met een kleinere groep? Informeer naar de mogelijkheden.

Opmerkingen:
* Catering of borrel in de vergaderzalen kan alleen afgenomen worden bij Schaerweijde Vastgoed, externe partijen zijn niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 4 weken voor aankomst kunt u kosteloos annuleren.
  • Binnen 4 weken voor de activiteitsdatum, berekenen wij u 100% van de zaalhuur.
  • Binnen 1 week voor de activiteitsdatum, berekenen wij u 60% van de reserveringswaarde.
  • Bij een annulering op de dag zelf, of bij no-show berekenen wij u 100% van de reserveringswaarde.

U kunt het definitieve aantal personen tot twee dagen voor aanvang van het evenement aan ons doorgeven, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijke gereserveerde aantal personen. Een wijziging van meer dan 10% kunt u doorgeven tot uiterlijk 1 week voor de aankomst. Wij berekenen u dit opgegeven aantal voor het arrangement. Bij meer personen berekenen wij het arrangement voor het aantal aanwezige gasten.